Rust en herbronning voor mamas


Als moeder van drie (nu niet meer zo jonge) kinderen, wil ik graag alle moeders uitnodigen die nood hebben aan rust en herbronning. 


 We weten allemaal hoe mooi en tegelijkertijd vermoeiend de zorg voor onze kinderen is. 

De uitputting van een bijna constante vraag, en de angst die deze uitputting soms met zich meebrengt, doet ons de band met onszelf verliezen en ontneemt ons de mogelijkheid om meer te genieten van deze levensfase, die zo bijzonder is voor ons als moeders en zo essentieel voor onze kinderen.

Het combineren van moederschap en werk is vaak niet erg bevredigend, omdat vermoeidheid en uitputting ons wezen binnendringen en ons niet in staat stellen beide rollen in vrede en efficiĆ«ntie te vervullen. 

 Ik nodig je uit om Alexandertechniek te gebruiken in deze drukke fase van je leven. Vanuit mijn persoonlijke en jarenlange ervaring met de Techniek, kan ik je zeer nuttige hulpmiddelen aanreiken om je natuurlijke kracht en balans terug te vinden. 

Tijdens mijn lessen nodig ik je uit om contact te maken met je lichaam en het de rust te geven die het nodig heeft, om spanning los te laten en een vrijere en lichtere beweeglijkheid toe te laten.

Aan de hand van zachte aanrakingen die je lichaam ontspannen en reorganiseren, geef ik je de ruimte die je nodig hebt om te rusten en te herstellen. 


Een les van 45 minuten per week volstaat om de nodige rust in je dagelijks leven te integreren en de boeiende reis van het ouderschap verder te zetten met meer vreugde en empathie, en minder inspanning en vermoeidheid.


Welkom!